Vi har flyttat till ett nytt hus

Hej på er! Hoppas att ni har det bra. Jag har haft fullt upp här hemma och på jobbet. Den senaste månaden har jag haft några riktiga långkörningar med lastbilen. Ute på vägarna har man mycket tid att fundera och jag har tänkt mycket på livet, hemmet och framtiden. Ska vi flytta? Det är en tanke som har malt runt i huvudet ett bra tag nu. Så förra veckan gjorde vi äntligen slag i saken och köpte ett nytt hus. Det känns otroligt bra faktiskt även om vi kommer att ha mycket att göra framöver. Det är lite utav ett renoveringsprojekt som vi har köpt.

Dags att kavla upp ärmarna

En av saker som vi ska göra är att måla om huset. Det är just nu vitt (vilket är en färg som vi ska behålla) men färgen har börjat flagna så vi behöver fräscha upp ytskiktet. Jag har redan kontakt med en målerifirma som kan hjälpa till. Det blir dock inte förrän nästa sommar som vi tar tag i det.

Först har vi en hel del invändigt att fixa. Vi ska lägga nytt golv, måla om väggarna i köket, byta till kakel i badrummet och lägga en heltäckningsmatta över trappan. Ja som ni förstår så är det en hel del som snurrar i huvudet just nu.

Vi får nycklarna i december så vi har ändå gott om tid att fundera på hur vi vill ha det. Sen har vi inte bråttom heller. Det här är ett hus som vi kommer att bo i länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *