Nya köksluckor

Jag är inte speciellt intresserad av inredning, men jag tycker om att ha det fint omkring mig. I lastbilen är jag noga med att hålla det rent och fräscht, för det är ju väldigt lätt att det blir stökigt på en sådan liten yta. Speciellt när man har en hund med sig också. Jag är mer noga med lastbilen än vad jag är med hemmet, men även hemma gillar jag att ha det rent. Det är tråkigt att städa, men det är ännu tråkigare att leva i smuts.

Så länge det är rent är jag med andra ord ganska nöjd, men nu har jag faktiskt förnyat hemmet lite också. Jag har nämligen skaffat nya köksluckor. Jag insåg att de gamla hade gjort sitt när handtagen började trilla av, så då var det bara att se sig om efter nya. Valet föll på köksluckor från Mälarkök, som är ett företag som tillverkar luckor efter måtten på de befintliga stommarna (om det nu inte skulle vara så att de passar för standardluckor) och de hjälper dessutom till att sätta luckorna på plats.

Det hela började med ett kostnadsfritt hembesök där jag fick titta på prover på luckor och handtag, och jag fick även lite tips och råd om vad som är trendigt nu och vad som passar i mitt kök vilket var väldigt bra då jag absolut inte har koll på sådant själv. Det blev till slut en vit lucka (ja, inte en förstås då, utan många) med en stilren fräst ram och ett rakt handtag i matt aluminium. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd! Även om det bara är luckorna som är bytta så känns det som att hela köket är nytt. Det är lustigt att så lite kan göra så mycket, men också roligt att man inte behöver göra mycket för att åstadkomma stora förändringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *