Lyckat i Dalarna

Tack och lov att jag kunde ta långledigt under sommaren. Det känns som det varit lite för varmt för att sitta i en lastbil och köra. Jag gillar mitt jobb, tro inget annat, men sommaren kan vara lite jobbig ibland. Då vill jag helst hålla mig i svalare miljöer eller kanske ligga i solen och göra absolut ingenting, och det gör jag. Men för att tala om något lite annat ett ögonblick, resan till Dalarna. Den blev riktigt bra faktiskt. Hotellet var över förväntningarna, och de var riktigt höga redan till att börja med. Bertil, jycken, håller med. Nya jaktmarker för honom med och han tyckte det var toppen. Vi turistade inte så mycket, men en del strövande i den vackra naturen runt Siljan blev det. Imponerande meteorkrater det där. Eller var det en komet som skapade sjön? Minns inte så noga, och inte helt säker på vad skillnaden är.

Bra resa
Resan till Hotellet blev väldigt lyckad med. För en gångs skull kom jag ihåg att packa med matsäck, goda mackor som jag gjort själv, och jag kom också ihåg att vara smart nog att använda en bra påsklämma till matsäcken. Det är ju annars ett otyg, att återförsluta en plastpåse, men med WeLocs klämmor går det som en dans. De går att använda till mer än säckar med hundmat med andra ord.

Resan hem var också trevlig. Ingen matsäck då, men jag kände ju lukten av stallet, som man säger, så det behövdes inte. Inte så att jag drabbats av hemlängtan så snabbt, men ju närmare hemmet jag kom, desto snabbar körde jag, och det är ren bonnröta att jag inte åkte fast för fortkörning! Nej, nu överdriver jag. Fartgränserna håller jag för det mesta. Men på gränsen låg jag!

Ha det gött, folk och fä, och vi ses snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *