Lite mer om mig

Jag tänkte att jag skulle passa på att berätta lite mer om mig själv. Hittills vet ni bara att jag heter Niklas och att jag gillar Svarte Sören, och så en hel del om honom. Men det här är ju trots allt min blogg som kommer att handla mycket om mig, så då är det väl bäst att jag presenterar mig själv lite närmare!

Jag är en 39-årig lastbilschaufför som för tillfället är singel och har så varit i några år. Det livet passar mig bra, men visst vore det också roligt att träffa någon. Det är helt enkelt inget som jag stressar med, utan händer det så händer det. Jag har en son som jag fick när jag var 17 år. Han är med andra ord 22 idag och han bor i Australien. Fler barn blev det inte för mig, och det lär det nog inte heller bli!

Som lastbilschaufför spenderar jag mycket tid på vägarna, och som sällskap har jag min trogne vän Bertil som är en 8-årig jack russell terrier. När vi inte är ute på körningar så gillar vi båda två att vara ute i naturen. Jag tränar också en del. Det måste man göra när man har ett stillasittande jobb, och så vill man ju se bra ut också…

Vad kan man säga mer om mig? Jag älskar kaffe. Enligt mig är det livets dryck och jag skulle inte klara mig utan det. Som kaffeälskande lastbilschaufför vet jag en del om exempelvis vilka bensinmackar som har det bästa kaffet (Statoil) och vilka man ska undvika. Jag har också en kaffebryggare i lastbilen så att jag kan brygga mitt eget favoritkaffe!

Det får räcka för den här gången!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *