Lite avis på Sörens skägg

Som ni kanske har sett så har Svarte Sören ett ganska imponerande skägg, och jag kan inte låta bli att vara lite avis på det. Tyvärr har jag inte direkt någon skäggväxt att tala om. Visst växer det ut strån på hakan, men det finns liksom ingen fyllighet. Jag kan spara ut skägget till en viss gräns men när det blir längre så ser det bara tunt och konstigt ut. Det är nästan så att man önskar att det fanns lösskägg att fylla ut med. Det finns ju löshår, så varför inte lösskägg? Fast det skulle kanske inte se så bra ut.

Jag har en kollega som har löshår, och på henne så syns det inte. Om hon inte hade sagt att hon använder löshår så skulle jag aldrig ha gissat det. Hon köper billigt löshår på nätet och sätter i det själv, och det ser precis ut som hennes naturliga hår. Det är äkta människohår som hon använder, och då tycker man ju att det borde gå att köpa äkta skägg också. Om män med riklig skäggväxt sparade ut sitt skägg så kunde de ju sälja det till oss som inte har så mycket av den varan. Frågan är väl bara hur man skulle sätta fast det så att det inte syns att man har lösskägg, för ett av problemen med glest skägg är ju just att det är glest. Man skulle med andra ord inte kunna gömma ”fästpunkterna”.

Fast det skulle nog som sagt inte se så bra ut ändå. Men vem vet, det dyker kanske upp i framtiden. Det finns ju så mycket annat konstigt, och skönhetsindustrin hittar ju alltid på nya galna saker. En vacker dag sitter jag kanske här med lösskägg och förbannar mig själv för att jag inte kom med idén först. En sak är i alla fall säker – Svarte Sören skulle aldrig använda lösskägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *