Inget skägg för mig

Svarte Sörens imponerande skägg har jag skrivit om tidigare, och hur jag sorgligt nog inte själv har anlag för fint skägg. Fast jag gärna skulle vilja ha skägg så håller jag mig renrakad. Bättre det än det glesa och stripiga skägg som jag själv annars skulle få. Kanske kommer det med åren, så att när jag blir lika gammal som Sören så kan även jag stoltsera med ett rejält skägg? Än så länge finns det dock ingenting som tyder på det, men jag överlever ändå. Ärligt talat så skulle jag nog helst spara ut skägg för att jag tycker det är jobbigt att raka mig. Jag har känslig hud eller nånting.

Bra rakgrejor

Det gör att jag lägger ner rätt så mycket pengar på rakgrejor, helt enkelt för att om jag inte använder kvalitetssaker så gör det riktigt ont att raka mig. Jag köper raklödder och rakolja online från finamig.se, och kan verkligen rekommendera dem. Rakoljan från Dermalogica, Close Shave Oil, kan jag inte leva utan helt enkelt. Tidigare trodde jag att det helt enkelt SKULLE göra ont att raka sig, att det var någonting helt naturligt. Men inte nu längre, tack och lov, och jag betalar gärna lite extra för att kunna raka mig på ett bekvämt vis. Tydligen så är det så att jag har känslig hy, någonting som jag inte tror att Svarte Sören ens har en aning om att det existerar.

För övrigt så var det samma person som rekommenderade Fina Mig till mig som jag berättade om senast jag skrev om skägg, hon som använder löshår. Hon verkar definitivt vara en person som har koll på saker och ting. Kanske skulle jag ta och fråga henne om hon vet var man kan få tag på ett fint lösskägg? Men där tror jag nog att till och med hon skulle gå bet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *