En present från mig till mig

Jag har bestämt mig för att det är hög tid att jag unnar mig något. Jag brukar sällan göra det. Men nu har jag bestämt att jag ska köpa en present till mig själv, och det blir ingen liten present. Det är nämligen så att jag ska skaffa ett helt nytt uterum! Jag gillar att sitta ute i trädgården och dricka kaffe och titta på när Bertil nosar runt på gräsmattan. Tyvärr så är det ju inte alltid väder så att man kan sitta ute, men nu ska det bli ändring på det. Ja, själva vädret kan jag förstås inte ändra på, men med ett uterum så kan jag ju få känslan av att sitta ute trots att jag har skydd för regn och rusk.

Hittat en bra leverantör
Så ett uterum blir det alltså, och jag har bestämt att det blir Uterumsmästarna som ska få bygga det. De verkar vettiga och de har bra priser. Man får ett kostnadsfritt hembesök och när man lägger ordern så kommer man överens om ett fast pris så att det inte blir några överraskningar sedan. Uterumsmästarna har också en nöjd-kund-garanti så att man kan känna sig trygg med att man får det man vill ha. De verkar helt enkelt vara det bästa valet. Det är många som är nöjda med dem. Jag har både kikat runt lite på nätet och hört mig för bland vänner och bekanta som har uterum, och hittills har jag faktiskt inte träffat på någon som har något negativt att säga. Och det är ju ett väldigt bra betyg!

Bertil är inte heller så förtjust i regn så jag tror att han också kommer att uppskatta uterummet. Då kan han ligga där och ha koll på gården även när det är dåligt väder. Nu ska vi bara få det beställt så att det kommer på plats så snart som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *