Dokusåpor

farm

Tacka vet jag Farmen

Svarte Sören har varit med i dokusåpan Farmen. Enligt honom själv såg han det inte som så märkvärdigt att delta eftersom det livet inte skiljer sig så mycket från hans vanliga vardag. Han är en naturmänniska som hellre slipar yxan och hugger ved än går på restaurang och shoppar. Jag har funderat lite på hur jag själv skulle klara av att vara med i en dokusåpa.

Det är förstås skillnad på dokusåpa och dokusåpa, jag skulle till exempel inte kunna tänka mig att vara med i Big Brother, Paradise Hotel eller något liknande, men Farmen har ju en lite annan stil om man säger så eftersom det handlar om att leva så som man levde förr på en gård istället för att bara handla om en massa sprit, sex och festande.

Jag skulle kanske kunna tänka mig att vara med i just Farmen, fast även om jag gillar själva upplägget så är det ju långt ifrån säkert att man trivs med de andra deltagarna. Jag undrar hur Svarte Sören kände inför det, men jag antar att han som vanligt inte bekymrade sig så mycket över hur det skulle bli. Han har ju en sådan där skön inställning till livet som jag verkligen kan bli avundsjuk på.

Men, nja, jag vet inte om dokusåpor är något för mig ändå. Jag trivs nog bättre på andra sidan teverutan om man säger så. Jag hoppas att vi kommer att få se Svarte Sören på teve fler gånger, för han är en människa som jag faktiskt tror att kommer vara sig själv oavsett hur känd och uppmärksammad han blir. Och sådana behöver vi se fler av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *